27 Haziran 2008 Cuma

Sıcak Çook Sıcak..


Blogspot benim tembel olduğumu düşünmesin, birkaç satır yazayım diye oturdum PC nin başına..Sıcak daha da sıcak, çok sıcak olacak diye bir şarkı söylüyordu bir genç bir ara, kafamın içinde o şarkı var, Özgür balkonda oturduğu için klimayı açamıyorum (motor orada) bilgisayarım diz üstü diilki ben de gideyim, bir de kızım kedim dizüstü kedi modunda ısrarla kucağımda oturmak istiyor sıcak mıcak dinlemeden, bir de yaş elli üstü.. Yani zaten sıcak çook sıcak,

Benim özgür ruhlu kocam balkondaki musluğa takılı hortumla, oturduğu yerden, (drinkini alırken:) oturduğu koltuğu, masayı, masadaki tuzluk, peçete vb. eşyayı, ara ara camları, çoklukla kendi bedeninin büyük bir kısmını yıkıyor ki O’nun 110 kg olduğunu düşünürseniz, büyük bir kısım hayli büyük oluyor.

Yani bu satırları bir şelale yakınında yazıyormuşum gibi bir ses var fonda.. daha fazla dayanamayacak yazıyı fazla uzatamayacağım, kızım izin verirse yazıyı burada noktalayıp, balkondaki sulara ulaşmalıyım..

Hadi hoşçakalın,

Geçenlerde pastel boya ile yaptığım "bebeler" isimli resmi ekleyeceğim resmin fotoğrafını net çekemedim ama bi resim eklemem lazım ya, prensip meselesi… aşağıya değil, yukarıya galiba.. tam sökemedim daha bu resim ekleme işini de..

Sevgiler…

25 Haziran 2008 Çarşamba

Ben de, ben de...




Bıraktım rüzgara kendimi geldim ben de, telaşla bakıyorum etrafıma şimdi, yabancı mı her şey bana,
Kendimi saatine bakan tavşanı izleyen Alis gibi hissediyorum, birden başka bir dünyada mı bulacağım kendimi,
ama ben iyi ya da kötü resimlerimi paylaşmak, iyi ya da kötü eleştiri almak için blog sahibi olmayı istemiştim,
sevdiklerim buraya geldi, benim "saklambacım" bile değişikliği yeniliği hep güç kabul eder, herşeyine son derece sadıktır, geldi buraya..
En sevgili Atalet'imiz de yüreklendirdi beni,
Geldim galiba bende, buradamıyım ne..
Bu masalar, sandalyeler niye bu kadar yüksek, ben neden bu kadar küçük görünüyorum..

Aslında ben blogcu olmaya karar verdiğimde burada sayfa açtığımı düşünerek açmıştım, benim sevgili arkadaşım çook eski dostum Hülya'm "emeklilik hobileri" yani " www.hulyayilmaz.blogspot.com " la tanımış O'nun tavsiyesiyle yeltenmiştim blogculuğa,
şimdilik diğer sevdiklerim gibi iki taraflı olayım bari...
Diğer blogda Çek maçında başarı gösteren Milli takımımıza başarılar dilerken yine diğer bloga onlar için eklediğim yağlıboya gülleri buraya da eklemeyi deneyeceğim, başarırsam bu gün yapılacak Almanya Maçı için sunmuş olayım Milli Takımımıza..

Ayrıca resimle ilgili (fikrini belirtmeyenlerden) eleştirilerinizi de hala beklemekteyim...

Sevgiler...